Oplossingen en innovaties

We zijn voortdurend bezig met het onderzoeken, ontwikkelen en invoeren van nieuwe diensten voor onze klanten. Een paar voorbeelden:

Connect!

Overal werken met Connect! Met Connect! kunnen gebruikers waar ook ter wereld en via elk apparaat verbinding maken met hun werk. De inlogcode krijgen ze op hun mobiele telefoon. Connect!  Is snel, gemakkelijk en goedkoop vergeleken met concurrenten.

App-ontwikkeling

We maken toepassingen waarmee gebruikers snel en efficiënt mobiel kunnen werken in verschillende omgevingen en met verschillende (mobiele) apparaten. Ook zorgen we voor een betrouwbare koppeling met alle systemen en netwerken die vernieuwend, gebruikersvriendelijk en veilig is. Zo stellen we de gebruiker centraal.

Eén portaal voor alle rijksmedewerkers

We nemen actief deel aan de ontwikkeling van de Veilige RijksWerkOmgeving (RWO-V): één portaal voor alle rijksmedewerkers dat prettig en veilig is in het gebruik en waarmee gebruikers overal veilig toegang tot de eigen werkomgeving hebben. De RWO-V ziet er op elk apparaat en voor iedere medewerker hetzelfde uit.

Cloud-based diensten

Wij kunnen via het datacentrum in Amsterdam rijksclouddiensten aanbieden aan alle organisaties binnen de rijksoverheid. Verschillende klanten maken al hier al gebruik van.

ICT in Rijkskantoren

In ‘het nieuwe rijkskantoor’ werkt de rijksambtenaar flexibel en eigentijds. Wij leveren ICT-diensten die gericht zijn op de toekomst. Daarmee kunnen  gebruikers toegang krijgen, vergaderingen aanvragen, overal bellen, werken en printen.

Digitaal veiligheidsonderzoek en advies

ICT-voorzieningen van de overheid moeten veilig, stabiel en betrouwbaar zijn. Wij hebben een digitaal onderzoeksteam dat in opdracht veiligheidsonderzoek uitvoert en ICT onderzoekt zodat de rechtbank het kan gebruiken. Dit team is ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe ICT-systemen waarbij veiligheid deel is van het ontwerp. Ten slotte geeft het team presentaties en workshops om ambtenaren meer bewust te maken van digitale veiligheid.

Contact

Wilt u meer weten over onze oplossingen en vernieuwingen? Of zoekt u hulp of wilt u een account aanvragen? Neem dan contact met ons op.